Vårdare till Folkhälsans grupphem i Dickursby

Grupphemmet i Folkhälsanhuset i Vanda söker

två vårdare

i periodarbete. Arbetet påbörjas enl. överenskommelse

Behörighetskrav: socionom, fysioterapeut, geronom eller närvårdare

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vår vision ”Det goda livet – i livets alla skeden” visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för äldre och vill ha ett trevligt och omväxlande arbete med engagerade medarbetare. Vi försöker skapa förutsättningar för våra äldre att skapa en god vardag. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge pensionärerna bästa möjliga vård. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

För oss är det viktigt att du ser varje individ och har förmågan att förstå vad varje person behöver samt kan bemöta personer i olika situationer. Likaså är det viktigt att du har en positiv människosyn och kan samarbeta och ta ansvar.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Blev du intresserad? Vill du ha mera upplysningar, ring gärna till föreståndare Monica Printz, tfn 050 330 5237, eller sänd e-post monica.printz@folkhalsan.fi


Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Du kan också skicka den till  föreståndare Monica Printz till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Vallmovägen 28, 01300 Vanda. Sista ansökningsdagen är den 13.12.2019. 

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 27.11.2019
Ansök senast: 13.12.2019 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här