Teamledare till Folkhälsanhuset i Pargas

Ansök här

Hej du vårdproffs som vill kombinera praktiskt arbete med administration! Kom och jobba som närförman för grupphemmet tillsammans med vår enhetschef vid Folkhälsanhuset i Pargas!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi söker dig som gillar att kombinera det praktiska vårdarbetet med administrativa uppgifter och som vågar tänka och arbeta utgående från nya metoder samt är systematisk och noggrann. I din roll blir du teamledare och tilldelas administrativa uppgifter och samarbetar nära med enhetschefen. Tillsammans arbetar ni för en god omsorg samt stöder ett gott arbetsklimat.
 
Inom Folkhälsan Välfärd är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vi utgår i vår verksamhet från visionen Det goda livet – i livets alla skeden vilket innebär att vi fokuserar på det i vardagen som stöder människans upplevelse av en meningsfull tillvaro samt det som gör vardagen för varje person hanterbar och begriplig. Vår värdegrund bygger på Folkhälsans gemensamma värden kompetens, engagemang och omsorg. Värdegrunden konkretiseras i ett hälsofrämjande förhållningssätt där mänskans möjlighet att leva i ett meningsfullt sammanhang är i fokus. Vi betonar ett gott möte och bemötande som bygger på personcentrering och en helhetssyn av mänskan. Respekt, självbestämmanderätt och rätt till språk och kultur är ledande principer för verksamheten.

Vi söker dig med en utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen och uppskattar om du redan har ett administrativt kunnande men vi erbjuder dig också möjlighet till ledarskapsutbildning. Är program som RAI, Titania, HaiPro och Hilkka bekanta för dig och gillar du att hitta stöd i nya digitala lösningar är det här kanske arbetet just för dig.

Om du är intresserad av att arbeta för en framtidens äldreomsorg och du tror på en ansvarskultur i din arbetsgemenskap – sök så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda just dig.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Kontakta enhetschef Gunilla Fröberg, tfn 044 788 6312 eller e-post gunilla.froberg@folkhalsan.fi. Sista ansökningsdag är 21.5.2021. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Hoppas du är intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 28.04.2021
Ansök senast: 21.05.2021 23.59
Plats: Åboland, Pargas
Ansök här