Teamledare och vårdare till huvudstadsregionen

Ansök här

Välkommen till Folkhälsan, en familjevänlig trygg arbetsplats och en hälsofrämjande organisation med lång historia. Just nu har vi lediga jobb inom äldreomsorgen i huvudstadsregionen, både som vårdare, sjukskötare och som teamledare. Som arbetsgivare är vi flexibla. 

Vi behöver dig som har utbildning inom social- och hälsovårdsbranschen: närvårdare, omsorgsassistent, sjukskötare, socionom, ergoterapeut eller fysioterapeut. Du kan jobba bara natt eller bara dag eller kombinera dag- och nattskift, på heltid eller deltid. Vi gör vårt bästa för att lägga upp ett schema som passar både dig och oss. Vårt arbetsspråk är svenska, men du behöver inte kunna flytande svenska. 

Vi erbjuder dig förutom en konkurrenskraftig lön med möjligheter till personliga tillägg, även tillgång till olika generösa personalförmåner. För oss är det viktigt att du mår bra och att du har goda förutsättningar för att få utvecklas professionellt. Du är viktig för oss.

Bli vår kollega! Eller tipsa någon du känner! Gå in på www.folkhalsan.fi/jobb för att läsa mer om hur det är att jobba hos oss. Vi förutsätter att de anställda inom boende- och servicesektorn har ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Vill du veta mer om de lediga jobben, om Folkhälsan eller om våra värderingar? Skicka e-post till personalpool@folkhalsan.fi eller ring oss på numret 050 541 7730 så berättar vi mer. Sista ansökningsdag är 12.12.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 18.11.2021
Ansök senast: 12.12.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo, Helsingfors, Vanda
Ansök här