Talterapeut

Folkhälsans mottagning för barn, unga och familjer i Tölö i Helsingfors är en inspirerande och lärorik arbetsplats, där man får arbeta i ett kunnigt och erfaret mångprofessionellt team. Varje medarbetare jobbar med ett brett tjänsteutbud och våra utrymmen är nyrenoverade och ändamålsenliga. Folkhälsan satsar på att arbeta enligt sina värderingar.

Vår talterapeut blir pensionerad och vi söker nu en svenskspråkig talterapeut. Som talterapeut i vårt neuropsykiatriska team kommer du att utföra undersökningar och har möjlighet att delta i vår kursverksamhet. Du kommer att ge individuell och gruppterapi främst till barn och unga, ha tätt samarbete med föräldrarna och handleda vid behov föräldrarna och de vuxna i barnets närmiljö. Körkort och tillgång till bil är därför önskvärt.

Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med barn och deras föräldrar, vara intresserad att samverka i ett mångprofessionellt team och ha kunnande inom alternativ och kompletterande kommunikation. Om du dessutom kan arbeta självständigt, ansvarsfullt och serviceinriktat, är initiativrik och intresserad att delta i utvecklingen av vår verksamhet, kan du vara den vi söker.

Utdrag ur brottsregistret skall uppvisas.

Om du har frågor kan du kontakta överläkare Saskia Öhman saskia.ohman@folkhalsan.fi

Skriv en fritt formulerad ansökan med löneförslag och referenser, och bifoga din CV. Sista ansökningsdag 28.11.2017. Du kan också fylla i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 14.11.2017
Senaste ansökningsdatum: 28.11.2017 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här