Sommarvikarier till Folkhälsan Blomsterfonden

Du studerande eller du med utbildning inom social- och hälsovård (närvårdare, sjukskötare, socionom, ergoterapeut, fysioterapeut, geronom) - vi söker medarbetare som vill bli en del av vårt team på Blomsterfonden i sommar!


På Folkhälsan Blomsterfonden har vi hem för pensionärer med minnessjukdomar och för pensionärer med somatiska sjukdomar. Vi fokuserar på att fånga in det som är viktigt för våra invånare, deras individuella vanor och önskemål för att deras hem och vardagen ska kännas egna. I praktiken innebär det att vi stöder invånarna i sin självständighet. De deltar i vardagens rutiner och göromål och vi försöker möjliggöra en vardag med livets vanliga glädjeämnen.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang.

Tag kontakt! Vi kan skräddarsy vikariat, med både dags- och nattarbete, för kortare och längre perioder.

Kontakta Blomsterfondens föreståndare Monica Ståhls-Hindsberg för mera information, per e-post monica.stahls-hindsberg@folkhalsan.fi eller telefon 044 333 1628.

Sänd din ansökan till Monica på adressen Folkhälsan Välfärd ab, Pohjolagatan 42, 00600 Helsingfors eller fyll i din ansökan här senast 20.3.2019

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 27.02.2019
Ansök senast: 20.03.2019 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här