Sommarjobb på Folkhälsan

Ansök här

Vill du jobba hela sommaren eller kanske enbart en del av sommaren? Vi har ännu sommarjobb att erbjuda dig på vissa enheter inom vår äldreomsorg. Du som studerar eller redan är utexaminerad närvårdare, socionom, sjukskötare, ergoterapeut eller fysioterapeut, kontakta oss så berättar vi vad vi kan erbjuda dig.  

Folkhälsans boendeservice söker

sommarvikarier

till våra verksamheter för äldre  i Helsingfors, Esbo, Vanda och Raseborg. I Esbo söker vi vikarier även till Juniorhemmet, ett korttidsboende för barn och unga med olika funktionsvariationer. 

Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Vi värdesätter god samarbetsförmåga eftersom arbetsglädje, arbetsgemenskap och trivsel på jobbet är viktigt för oss på Folkhälsan. 

Att jobba hos oss ger dig många möjligheter. Det här får du som sommarvikarie hos oss:

  • Möjlighet att välja vikariat på heltid eller deltid
  • Möjlighet till fast anställning
  • Möjlighet att välja anställning på olika former av serviceboenden
  • Vi äter tillsammans och bjuder på frukostgröt, kaffe och frukt
  • Möjlighet att betala t.ex. din festivalbiljett eller gymavgift via ePassi för sport och kultur för 50 € - eller välja för samma summa resekort 
  • Möjlighet att arbeta i en god arbetsmiljö var vi bryr oss om varandra

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda inom boende- och servicesektorn har ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mera om hur det är att jobba på Folkhälsan på https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/

Har du frågor? Kontakta vår personalpool tfn 0447886316,0505417730 eller e-post personalpool@folkhalsan.fi

Hoppas just du blev intresserad! Fyll vänligen i det elektroniska ansökningsformuläret och skicka in din ansökan så fort som möjligt, senast den 13.6.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.  

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 01.06.2021
Ansök senast: 13.06.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo, Helsingfors, Raseborg, Vanda
Ansök här