Sjukskötare till Folkhälsan Blomsterfonden i Kottby

Ansök här

Kom och arbeta med oss på Blomsterfonden!

Vi söker dig, som har intresse för att arbeta med service för äldre personer och en förmåga att skapa goda relationer med Blomsterfondens invånare och personal och arbeta för en aktiv och trygg vardag i ett trivsamt hem. 

Du är utbildad sjukskötare. Om du har tidigare erfarenhet av geriatrik, och kanske till och med redan kan använda programmen RAI och Hilkka, blir vi extra glada. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper – du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team.

Arbetet börjar enligt överenskommelse. Arbetsavtalet gäller tillsvidare. Om du hellre vill jobba ett kortare vikariat, hör av dig – så kan vi tillsammans gestalta ditt arbetsförhållande. Arbetstiden är huvudsakligen två-skift och morgonturer. 

Folkhälsan Blomsterfonden är ett hem för svenspråkiga pensionärer, både yngre och äldre. Hemmet består av tre intilliggande hus i Kottby i Helsingfors invid goda trafikförbindelser. I vårt glada och professionella team ingår sjukskötare, närvårdare, geronomer, socionomer, ergoterapeuter och fysioterapeuter. 

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Som Folkhälsan-anställd arbetar du på en hälsofrämjande, flexibel arbetsplats, som bland annat erbjuder vidareutbildning och företagshälsovård. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Kanske är det just dig vi söker? Vid frågor kontakta Lena och Mikaela på personalpoolen, du når oss på mobilnumret 050 5417 730 eller via-post personalpool@folkhalsan.fi. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är den 24.12021

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 05.01.2021
Ansök senast: 24.01.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här