Simlärare till sommaren 2023

Ansök här

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f som takorganisation. 

Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland anställer 

Simlärare till sommaren 2023

Är du 18 år, gillar barn, är ansvarstagande och gillar att vara utomhus - då passar detta jobb dig perfekt!

Folkhälsan på Åland arrangerar simskolor i alla de åländska kommunerna, både på fasta Åland och ute i skärgården. Beroende hur många barn som anmäler sig till en simskola så kan man som simlärare jobba mellan 4 (garantitid) till 6 timmar om dagen. Du kan göra en intresseanmälan om att få jobba 1 vecka, 2 veckor eller hela sommarsimskoleperioden som sträcker sig  26.6 – 4.8. Arbetet som simlärare kan alltså vara väldigt flexibelt. 

På de flesta simskolor är man två simlärare, men man kan även jobba ensam.  På varje simskola finns det förutom simlärare alltid också lekledare. 

Är du inte simlärare ännu? Inga problem! Vi anordnar en simlärarutbildning under våren 2023 - välkommen att anmäla dig till den: https://www.folkhalsan.fi/kurser/utbildning/simlararutbildning-pa-aland-/

Ps. Behöver du bostad medan du jobbar på Åland som simlärare kan vi ordna också det utan kostnad för dig. 

 Ta kontakt med koordinerande simlärare Erika Kvarnström för mera info och intresseanmälan. E-post erika.kvarnstrom@folkhalsan.ax, telefon 018 52 70 42. 

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 18.01.2023
Ansök senast: 19.02.2023 23.59
Plats: Åland, Mariehamn
Ansök här