Simkoordinator

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f som takorganisation.

Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f anställer en

Simkoordinator till Livsstilsenheten

Folkhälsan på Åland söker en simkoordinator med ansvar för planering, utveckling, förverkligande och utvärdering av verksamheterna inom simundervisnings- och livräddningsverksamheten. Inom enheten arbetar tre månadsanställda och ett 20-tal timanställda.

Tjänsten kombineras med administrativa arbetsuppgifter samt att leda verksamheter i bassäng. Till de administrativa arbetsuppgifterna hör att uppgöra verksamhetsplan och budget samt att följa upp dessa under verksamhetsåret.

Som simkoordinator ingår även att koordinera och utveckla stödformer till våra lokalföreningar gällande sommarsimskolorna. I arbetet ingår också utbildningsfrågor, statistik, säkerhet, material och ansvar för att Folkhälsans webbsidor som berör simning på Åland är aktuella.

Vid sidan av utbildning och erfarenhet kopplade till simundervisning är tidigare erfarenhet av ledarskap och administrativa kunskaper meriterande.

Tjänsten är en fast anställning på 100 %.

Tilläggsuppgifter ges av Jan Stenlund, telefon 018/527032. Sänd din ansökan med CV senast 24.09.2018 till jan.stenlund@folkhalsan.ax

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 09.09.2018
Ansök senast: 24.09.2018 23.59
Plats: Åland,
Ansök här