Personlig assistent till grupphemmet i Brunakärr

Ansök här

Tycker du om att jobba med äldre människor? Vill du ha ett jobb som du kan kombinera med dina studier eller annat jobb?

Folkhälsan söker nu en

personlig assistent 

till vårt grupphem på Mannerheimvägen 97. Du kan själv välja hur ofta och vilka dagar du vill jobba, men vi önskar att du kan jobba minst fyra gånger i månaden. Arbetstiden är kl. 8-10 och dagarna varierar i veckan.

Du stöder vårt mångprofessionella vårdteam med att hjälpa en pensionär med morgonsysslorna. Dina arbetsuppgifter är

  • att kommunicera via en pekplatta
  • personlig hygien
  • matning

Arbetsspråket är svenska eller finska.

Du behöver inte ha en utbildning inom vården. Vi förväntar oss att du är pålitlig och att du är en person som värnar om ett gott bemötande i alla situationer. 

Du får en bra arbetsgemenskap med ett team av professionella sjukskötare och närvårdare – du är inte ensam och kan alltid fråga om hjälp. Vi har moderna ergonomiska hjälpmedel som t.ex. lift, men arbetet är till en del fysiskt. Du får betalda introduktionsturer för att bekanta dig med arbetsuppgifterna. Folkhälsan är en pålitlig och människonära arbetsgivare som ger värdefull arbetslivserfarenhet.

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Du får jätte gärna kontakta oss på Personalpoolen ifall du har frågor. Du når oss via e-post personalpool@folkhalsan.fi eller tfn 044 7886316, 0505417730. 

Använd gärna vårt elektroniska ansökningsformulär när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 26.9.2021 men vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Vi väntar på din ansökan.

Arbetsvillkor: Deltid, Vikariat
Publicerad: 07.09.2021
Ansök senast: 26.09.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Esbo, Helsingfors, Vanda
Ansök här