Organisationssekreterare i Österbotten

Ansök här

Folkhälsans förbund söker en organisationssekreterare i Österbotten, vikariat

Vi söker en vikarie för organisationssekreteraren för vår förenings- och frivilligverksamhet i Österbotten för tiden 1.2–31.7.2023 (eller enligt överenskommelse). Du är kontaktperson till våra lokalföreningar och arbetar tillsammans med dem för att stärka verksamhetsförutsättningar samt skapa nya verksamheter. Dessutom stöder du dem i administrativa rutiner. Tillsammans med de övriga organisationssekreterarna (i Åboland, på Åland och i Nyland) utvecklar du Förbundets föreningsstöd samt ansvarar regionalt för våra hälsofrämjande kampanjer.

Folkhälsans förbund är en medborgarorganisation som arbetar för att främja hälsa, livskvalitet och gemenskap där vi lever och bor. I Österbotten har vi 34 lokala Folkhälsanföreningar med ca 8 000 medlemmar. Folkhälsans förbund kombinerar rollen som sakkunnig- och frivilligorganisation. Vi ser en enorm möjlighet i och ett stort behov av att utveckla en ännu mångsidigare frivilligverksamhet och vet att det finns många outnyttjade möjligheter som väntar på oss. De frivilligas intresse, engagemang och kunnande utgör grunden för vår medborgarorganisation.

Vi söker dig som:

  • är bra på att skapa möjligheter för folk att mötas och engagera sig
  • är lösningsinriktad och kreativ
  • har erfarenhet av förenings- och frivilligarbete
  • är bra på att kommunicera och hantera många olika kanaler – både genom sociala medier och inspirerande möten
  • behärskar både svenska och finska
  • har lämplig högskoleexamen.

Arbetet förutsätter resor i regionen samt insatser under kvällar och veckoslut. Arbetsplatsen är Rådhusgatan 25 i Vasa.

Ansökan och tilläggsinfo:

Ansök senast 30.11.2022. För närmare information kontakta Ari-Pekka Toivari, tfn 050 301 1576 eller ari-pekka.toivari@folkhalsan.fi

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 18.11.2022
Ansök senast: 30.11.2022 23.59
Plats: Österbotten,
Ansök här