Nattvårdare till Pargas Grupphem

Ansök här

Letar du efter ett deltidsjobb?

Folkhälsan Välfärd Ab anställer en

Närvårdare till Nattarbete

till Pargas Grupphem, arbetstiden är deltid ( 60%). Arbetet börjar 2.5.2023 eller enligt överenskommelse. För jobbet som närvårdare förutsätter vi en examen inom social- och hälsovårdsbranschen, äkta intresse av arbete med äldre och en glad och hurtig attityd. Du får gärna ha erfarenhet av nattarbete, och om du vill jobba mera finns det möjligheter till det.

Inom Folkhälsan Välfärd är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vi utgår i vår verksamhet från visionen Det goda livet – i livets alla skeden vilket innebär att vi fokuserar på det i vardagen som stöder människans upplevelse av en meningsfull tillvaro samt det som gör vardagen för varje person hanterbar och begriplig. 

Vår värdegrund bygger på Folkhälsans gemensamma värden kompetens, engagemang och omsorg. Värdegrunden konkretiseras i ett hälsofrämjande förhållningssätt där mänskans möjlighet att leva i ett meningsfullt sammanhang är i fokus. Vi betonar ett gott möte och bemötande som bygger på personcentrering och en helhetssyn av mänskan. Respekt, självbestämmanderätt och rätt till språk och kultur är ledande principer för.

Som tillsvidare anställd hos oss får du bland annat:

  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • frukt, kaffe och te
  • möjlighet att jobba i en stödjande arbetsgemenskap med olika yrkesgrupper 

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.  

Vill du bli en i teamet, tveka inte. Vill du veta mer om oss och jobbet? Enhetschef Gunilla Fröberg svarar gärna på frågor, e-post gunilla.froberg@folkhalsan.fi eller tfn 044 7886312.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 31.3.2023

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 09.03.2023
Ansök senast: 31.03.2023 23.59
Plats: Åboland, Pargas
Ansök här