Närvårdare/sjukskötare till Folkhälsans grupphem i Pargas

Vi söker

en närvårdare eller sjukskötare för ett moderskapsvikariat

arbetet börjar enligt överenskommelse. Av den sökande förutsätter vi en examen inom social- och hälsovårdsbranschen, närvårdare/sjukskötare, och ett äkta intresse av arbete med äldre och en glad och hurtig attityd.

Att arbeta hos oss innebär att jobba i en hemliknande arbetsmiljö. Vi hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Vi handleder och stöder de boende till en meningsfull vardag. Veckoprogram och god planering varje dag, olika yrken och dess styrkor tillvaratas för en god vardag. 

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Vi erbjuder dig Folkhälsans personalförmåner (e-pass, frukost, kaffe, vattengymnastik, julgåva mm) och lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang.

Vi är en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, vi har en fungerande företagshälsovård och en härlig arbetsgemenskap med olika yrkesgrupper, sjukskötare, närvårdare, socionomer och ergoterapeut, som hjälper och stöder varandra i arbetet.

Om du är intresserad, så svarar föreståndare Gunilla Fröberg på frågor,  

tfn 044 788 6312, e-post gunilla.froberg@folkhalsan.fi

Fyll i din ansökan här före 27.3.2019

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 12.03.2019
Ansök senast: 27.03.2019 16.00
Plats: Åboland, Pargas
Ansök här