Närvårdare till Servicehemmet i Korsholm

Ansök här

Folkhälsan Välfärd  anställer en

Närvårdare

för tillsvidare anställning på 80 %. Med start 2.1.2023 eller enligt överenskommelse. 

Servicehemmet i Smedsby är ett boende för personer med funktionsvariationer. Vi gör även stödbesök till personer som bor i egna lägenheter i närmiljön. Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag.

Du bör ha närvårdarutbildning. Vi önskar att du är ansvarstagande, har en positiv livssyn och trivs med att arbeta i team. Vi hoppas att du delar med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av och med andra. Vårt arbetsspråk är svenska.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en trevlig och stödjande arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Vi vill gärna träffa dig så att vi kan visa och berätta mera om vår verksamhet, ta gärna kontakt. För mera upplysning, kontakta enhetschef Johanna Skog per e-post johanna.skog@folkhalsan.fi eller tfn 044 788 6009. 

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast den 30.11.2022.

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 09.11.2022
Ansök senast: 30.11.2022 23.59
Plats: Österbotten, Korsholm
Ansök här