Närvårdare till grupphemmet i Folkhälsanhuset i Vanda

Grupphemmet i Folkhälsanhuset i Vanda söker en

närvårdare

för periodarbete. Anställning så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för äldre och vill ha ett trevligt och omväxlande arbete med engagerade medarbetare. Vi försöker skapa förutsättningar för våra äldre att skapa en god vardag. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge pensionärerna bästa möjliga vård. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt Kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap, en fungerande företagshälsovård mm.

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Om du är intresserad och vill har mera upplysningar, ring gärna till föreståndare Monica Printz, tfn 050 330 5237, eller sänd e-post monica.printz@folkhalsan.fi

Sänd din ansökan senast 17.1.2019 till föreståndare Monica Printz till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Vallmovägen 28, 01300 Vanda. Du kan också fylla i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 03.01.2019
Ansök senast: 17.01.2019 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här