Närvårdare till Emeliehemmet i Karleby

Ansök här

Emeliehemmet i Karleby söker nu till serviceboende Alma&Alfred 

Närvårdare

Vi söker både en närvårdare till en tillsvidare anställning med en arbetstid på 75-85 % och närvårdare till olika långa vikariat. Arbetet börjar i augusti eller enligt överenskommelse och är periodarbete.

Behörighetskravet för tjänsten är närvårdare.  

Vår vision Det goda livet – i livets alla skeden visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram. För oss är det viktigt att se varje individ och att ha förmågan att förstå vad varje person behöver samt att kunna bemöta personer i olika situationer. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse. Är du närvårdare och brinner för att jobba med äldre? Då är du kanske den vi söker!

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats och en härlig arbetsgemenskap.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Blev du intresserad? Vill du ha mera upplysningar? Ring gärna teamledare Greta Brännbacka, 044-4883003 eller sänd e-post greta.brannbacka@folkhalsan.fi

Vi vill ha din ansökan senast 4.8.2021 Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. 

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 20.07.2021
Ansök senast: 04.08.2021 21.00
Plats: Österbotten, Karleby
Ansök här