Närvårdare eller omsorgsassistent till Silviahemmet

Ansök här

Letar du efter ett nytt och meningsfullt arbete inom äldreomsorgen? Svenskfinlands största social-och hälsovårdsorganisation behöver dig till Silviahemmet, ett litet dygnet runt serviceboende i södra Haga. Vi har flexibla arbetslistor och vill att arbetstiderna skall passa din vardag. Här trivs de äldre, personalen och husdjuren. Vill du också jobba tillsammans med oss, för det som är viktigt?

Folkhälsan Välfärd anställer

en närvårdare eller omsorgsassistent

till en tillsvidare anställning som börjar enligt överenskommelse. Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Vi handleder och stöder de boende till en meningsfull vardag, där vi tillsammans planerar dagen. Om du har ett snällt och vänligt husdjur, som kan tillföra glädje till dem som bor på Silviahemmet, får du gärna ta med det till jobbet då och då.

Vi satsar mycket på maten, som tillreds i Silviahemmets eget kök. Vi har en egen trädgård med möjlighet till inspirerande utevistelser. Vad sägs om eftermiddagskaffe i en lummig trädgård?

I vårt glada och professionella team ingår sjukskötare, vårdare, socionomer och närvårdare. Målet är att vi ska möjliggöra ett gott liv för dem som bor på Silviahemmet. 

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen. Som Folkhälsan-anställd arbetar du på en hälsofrämjande arbetsplats, som bland annat erbjuder vidareutbildning och en fungerande företagshälsovård. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. 

Vi förutsätter att den anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Du får gärna kontakta enhetschef Fredrick Löv om du har frågor, tfn 044 722 4567  eller fredrick.lov@folkhalsan.fi

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Lämna in din ansökan senast den 20.5.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 29.04.2021
Ansök senast: 20.05.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här