Närvårdare eller omsorgsassistent till Folkhälsanhuset i Vanda

Ansök här

Grupphemmet i Folkhälsanhuset i Vanda söker

en närvårdare eller omsorgsassistent (även känd som vårdassistent)

till heltidsarbete i två skift. Arbetet påbörjas så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse. Vi jobbar för att skapa en god vardag.

Vi söker dig som har  intresse för äldre och vill ha ett trevligt och omväxlande arbete med engagerade medarbetare. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. För oss är det viktigt att du har en positiv människosyn och kan samarbeta och ta ansvar. Du behöver inte tala en flytande svenska, men nog klara dig och ha en positiv inställning till det svenska språket.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård. Personalen har egna parkeringsplatser som räcker till för alla.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt med enhetschef Monica Printz, tfn 050 330 5237, eller e-post monica.printz@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 7.3.2021. Vi intervjuar redan innan ansökningstiden har tagit slut. Hoppas vi ses!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 16.02.2021
Ansök senast: 07.03.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här