Lärare och barnskötare inom småbarnspedagogik till Lahtis daghem

Ansök här

Letar du efter ett nytt jobb för hösten? Vi letar nu efter personal till daghem från och med hösten!

Det finns jobb som barnskötare och lärare inom småbarnspedagogik. Arbete inleds 1.8.2023 eller enligt överenskommelse. Jobbet som barnskötare och som lärare inom småbarnspedagogik är en tillsvidare anställning.  Även obehöriga erfarna beaktas och då erbjuder vi visstidsanställning tills 30.6.2024.

Vi är ett härligt gäng med ca 90 barn i åldern 1-6 år + eftisbarn och 16 pedagoger som väntar på att få dig med i gänget. Vi har nya fina utrymmen i Anttilanmäki och vi finns i samma byggnad som den svenska skolan och detta innebär att alla tar hand om varandra och att vi har en fin gemenskap. Daghemmet ligger nära naturen, med bra kollektivtrafikförbindelse. 

För en tillsvidare anställning som lärare eller barnskötare erbjuder vi dig 

  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet (en frukt per dag samt möjlighet till ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • klädpeng
  • små  gåvor som tack för din arbetsinsats 
  • möjlighet till minst tre utbildningsdagar på svenska
  • även vardagshjälten uppmärksammas och tackas
  • kaffe, te

Som lärare inom småbarnspedagogik planerar du och ansvarar för den pedagogiska verksamheten i barngruppen.  Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också.

Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt rådande övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (lärare inom småbarnspedagogik), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog. För tillsvidare anställning förutsätts även goda kunskaper i svenska.

Behörighetskrav som barnskötare : närvårdare, barnledare, barnskötare, lärare inom småbarnspedagogik, socionom eller annan motsvarande utbildning. Du får även gärna kontakta oss ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet eller har ett intresse att utbilda dig vid sidan av arbetet. 

Läs mer om oss: Svenska daghemmet i Lahtis - Folkhälsan (folkhalsan.fi

Läs mer om oss: Folkhälsans svenska eftis i Lahtis - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Blev du nyfiken? Du hittar oss på instagram under namnet lahtisdgh samt lahtiskompletterande och lahtiseftis. Gå in och titta!

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

För närmare information kontakta enhetsansvariga Monika Lumislahti, e-post monika.lumislahti@folkhalsan.fi eller tfn 050 5289624. Sänd din ansökan senast 12.6.2023. Fyll i din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. 

Vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 19.05.2023
Ansök senast: 12.06.2023 14.00
Plats: Övrigt, Lahtis
Ansök här