Lärare inom småbarnspedagogik till Lahtis daghem

Ansök här

Folkhälsan Välfärd letar efter en lärare inom småbarnspedagogik till vårt certifierade hälsofrämjande daghem i Lahtis. Vi erbjuder dig en trygg fast anställning på svenskfinlands största social-och hälsovårdsorganisation. Kom och jobba med oss, tillsammans för det som är viktigt.


Vårt daghem är beläget i Anttilanmäki i svenska gården. Tillsammans med den svenska skolan bildar vi en helhet var barnens lärstig fortsätter naturligt från småbarnspedagogiken till grundläggande utbildningen. Daghemmet ligger nära naturen, med bra kollektivtrafikförbindelse. Vårt daghem är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och språkbadsinriktad verksamhet för barn från Lahtis och närliggande kommuner. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen.  Vi har även en miljögrupp som vistas mycket utomhus.

Vem är du? Som lärare inom småbarnspedagogik planerar du och ansvarar för den pedagogiska verksamheten i barngruppen.  Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också.

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt rådande övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (lärare inom småbarnspedagogik), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog. För tillsvidare anställning förutsätts även goda kunskaper i svenska.


Vi erbjuder dig en trevlig arbetsgemenskap var alla stöder varandra och var alla jobbar för samma mål. Du får tillgång till olika personalförmåner som vi erbjuder dig för att du skall må bra i ditt jobb och ha goda förutsättningar för att få utvecklas professionellt.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad, kolla mera på instagram under namnet lahtisdgh

Kontakta enhetschef Monika Lumislahti, e-post monika.lumislahti@folkhalsan.fi eller tfn 050 5289624.  Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 10.3.2023.


Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 20.01.2023
Ansök senast: 10.03.2023 23.59
Plats: Övrigt, Lahtis
Ansök här