Lärare inom småbarnspedagogik till Folkhälsans daghem i Vanda

Ansök här

Letar du efter ett nytt jobb? Vill du jobba på vårt hälsofrämjande daghem Lyckoslanten i Vanda? Vill du jobba i en miljö med kunniga pedagoger och ha möjlighet att utveckla inlärningsmiljön?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en lärare inom småbarnspedagogik

till vårt daghem i Vanda. Lyckoslanten är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet för finskspråkiga barn från Vanda. Vi lär oss att ta vara på naturen och vi går regelbundet på skogsutflykter. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen. Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem, även utrustat med Grön Flagg certifikat.

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig och stödjande arbetsgemenskap på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation
  • möjlighet att vara delaktig och utveckla verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet (bl.a. ePassi), även vardagshjälten uppmärksammas och tackas
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • en frukt om dagen, kaffe och te
  • möjlighet till minst tre utbildningsdagar per år utgående från eget behov
  • cykelförmån

Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också. Anställningen gäller tillsvidare och inleds enligt överenskommelse. Vi beaktar även obehöriga med erfarenhet och erbjuder då en tidsbunden anställning fram tills årsskiftet.

Läs mer om oss: Daghemmet Lyckoslanten - Folkhälsan (folkhalsan.fi)

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad? Du får gärna kontakta enhetschef Hanna Granlund Hanna.Granlund@folkhalsan.fi, tfn 044-7881048. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så fort som möjligt! Platsen fylls när en lämplig person hittas. 

Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 03.02.2023
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här