Lärare eller barnskötare inom småbarnspedagogik till Träskända daghem, utomhusverksamhet

Ansök här

Vill du jobba med barn? Har du ett stort intresse för att vistas i naturen samt brinner för utvecklingsarbete? Då är du kanske den vi söker. Kom med och utveckla utomhuspedagogiken på vårt daghem i Träskända!

Folkhälsan Välfärd letar efter en lärare eller barnskötare inom småbarnspedagogik 

till vårt certifierade hälsofrämjande daghem i Träskända. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds 5.8.2024 eller enligt överenskommelse. I arbetet får du bl.a möjlighet att tillsammans med ditt team bygga upp den nystartade utegruppens verksamhet på daghemmet.

Träskända daghem är beläget i stadsdelen Kyrölä nära Ainola tågstation. Vi har 4 barngrupper och 14 vuxna i huset. I höst kommer vi även att ha en utegrupp. Vår egna kock bjuder oss på mångsidig, smaklig och hälsofrämjande kost. Vi erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner.

Vi önskar att du arbetar helhjärtat med barn samt har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du behöver trivas bra utomhus eftersom verksamheten sker utomhus året om. Behörighetsvillkoren är närvårdare, barnledare, barnskötare, lärare inom småbarnspedagogik med behörighet för förskoleundervisningen, socionom eller annan motsvarande utbildning.

Vi erbjuder dig bland annat: 

  • en trevlig arbetsgemenskap i en hälsofrämjande organisation med lång historia
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen
  • må bra-verksamhet (bl.a. möjlighet till ePassi)
  • möjlighet att delta i olika utbildningsdagar 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Du kan läsa mera om oss och vår verksamhet här: Träskända daghem - Folkhälsan (folkhalsan.fi)

Har du frågor? Vänligen kontakta sektorchef för barnverksamheten Lena Wallin-Oinonen per telefon 044 788 5976 eller per e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast 26.7.2024 kl. 14.00

Välkommen till oss, vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 20.06.2024
Ansök senast: 26.07.2024 14.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här