Kökschef

Ansök här

Folkhälsan Utbildning Ab rekryterar en

Kökschef till Elsas kök

I det idylliska Vörå finns restaurangen Elsas Kök, som en del av Campus Norrvalla. På restaurang Elsas kök erbjuder vi lunch både till skolelever och lunchgäster, och därtill även à la carte och catering – vi ordnar själv och samarbetar även i många evenemang. Med betoning på högklassiga och närproducerade råvaror fokuserar vi på hälsosamma möten och konferenser samt erbjuder gärna skräddarsydda lösningar. 


Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att leda ett kök och har ett intresse att vidareutveckla vårt koncept. Till dina uppgifter hör att leda köksteamet, andra administrativa uppgifter och vi förutsätter att du har hygienpass och alkoholpass. Vi önskar att du tycker om att göra mat från grunden samt att du kan arbeta självständigt och ta ansvar.


Arbetet inleds från och med 27.11. 2023 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tillsvidare.


Sista ansökningsdag är 30 september 2023. Vi gör intervjuer redan under ansökningstiden, så skicka gärna dina ansökan så fort som möjligt. 

Sänd din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. Har du frågor, ta kontakt med Tomas Järvinen tomas.jarvinen@folkhalsan.fi eller per telefon 040 584 4655 (kl.9-15).

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 06.09.2023
Ansök senast: 30.09.2023 23.59
Plats: Österbotten, Vörå
Ansök här