Köksbiträde till Café Vreten

Ansök här

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f. som takorganisation.

Folkhälsans Allaktivitetshus på Åland Ab anställer

Köksbiträde, 100 %

Café Vreten är Folkhälsans lunchrestaurang som serverar god, hemlagad mat från grunden. Våra kunder är en bred målgrupp med stort åldersspann där de boende i Folkhälsans Allaktivitetshus och allmänheten utgör största delen. På menyn hittas dagens husman samt dagens vegetariska rätt och vi serverar 70-150 portioner per dag. Café Vreten sköter också trakteringen vid sammankomster i Allaktivitetshuset samt levererar mat till Folkhälsans gruppboende Linden.

Café Vretens målsättning är att driva en ansvarstagande verksamhet med liten miljöpåverkan. Med sin placering mitt i Folkhälsans Allaktivitetshus är Café Vreten en naturlig mötesplats som bidrar till en trygg och hälsosam vardag för människor i alla åldrar.

Till vårt team söker vi nu ett köksbiträde. Det som är viktigt för oss är att du har ett genuint intresse för att laga mat och att du är en glad lagspelare som är duktig på kundservice. Arbetsuppgifterna är varierande uppgifter i kök och matsal. Vi erbjuder en plats där arbetet kan utformas enligt dina kompetenser och utvecklingspotential inom matlagning finns. Du behöver ha god samarbets- och initiativförmåga och tycka om att arbeta i en människonära miljö. Stundvis är tempot högt och en förmåga att hantera intensivare perioder är en förutsättning för att trivas i jobbet.

Tjänsten är en ordinarie tjänst på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och intervjuer till tjänsten sker fortlöpande. Arbetet utförs dagtid – måndag till fredag. Vi förutsätter att du har hygienpass och någon form av utbildning och/eller erfarenhet av köks-, restaurang- eller caféverksamhet.

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. 

Tilläggsuppgifter ges av Jan-Erik Palomäki på Café Vreten - telefon 018 52 70 54 (vardagar kl. 13-15). Du kan också ta kontakt med enhetsledare vid enheten för service och kommunikation Alexandra Walk Liljeroos på telefon 018 52 70 41 eller e-post alexandra.walk-liljeroos@folkhalsan.ax. Lämna din ansökan samt övriga handlingar via webbformuläret senast 25.2.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.02.2024
Ansök senast: 25.02.2024 23.59
Plats: Åland, Mariehamn
Ansök här