Köksarbetare till Östanlid i Jakobstad

Ansök här

Är du en person som trivs i köket och som har en positiv livssyn? Gillar du att jobba i team och att umgås med äldre? Har du ett brinnande intresse för god mat?

Vi söker nu två köksarbetare till Folkhälsanhuset Östanlid, som är ett allaktivitetshus som erbjuder mångsidig verksamhet för alla åldrar. Vi söker dig som kan arbeta i köket med olika slags uppgifter. Till arbetsuppgifterna hör bland annat att tillreda mat åt 16 boende. Du behöver inte ha utbildning inom området men nog ett genuint intresse för att jobba i kök. Vi satsar på mångsidig och god mat som är tilltalande i såväl smak som färg och som tar i beaktande såväl säsong som hållbarhetsaspekter. Arbetstiderna är mellan kl.7-14Vi jobbar i team och har en trevlig arbetsgemenskap, därför önskar vi också att du har en god samarbetsförmåga. 

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att du har ett hygienpass.

Blev du intresserad och nyfiken på att få höra mer om jobbet? Kontakta Katarina Bredbacka katarina.bredbacka@folkhalsan.fi 

Sänd vänligen in din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 1.8.2021. 

Vi hoppas att detta väckte ditt intresse!

Arbetsvillkor: Deltid, Vikariat
Publicerad: 17.06.2021
Ansök senast: 01.08.2021 23.59
Plats: Österbotten, Jakobstad
Ansök här