Köksansvarig till Folkhälsans daghem i Träskända

Ansök här

Mattraditioner, nya smakupplevelser, närproducerad och ekologisk mat som prioritet. En god vardag serverad på en tallrik. Är du vår nya köksansvariga som brinner för matlagning? Jobbet på vårt hälsofrämjande daghem i Träskända kan bli ditt.

Som köksansvarig ansvarar du för att tillreda frukost, lunch och mellanmål för ca 55 barn och 12 vuxna. Du har fria händer att med hjärta och fantasi tillreda god och omväxlande husmanskost som ger energi till fortsatta äventyr för barnen. Du bör också känna till och kunna tillreda specialdieter samt känna till näringsrekommendationer för barn under skolåldern. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete. Tillsammans med din förman och pedagogerna på daghemmet skapar ni en varm och trevlig atmosfär i daghemmet.

Vi önskar att du har lämplig utbildning inom kosthåll. Jobbet är ett moderskapsvikariat  på heltid, vardagar då daghemmet har öppet. Vi behöver dig så snabbt som möjligt men arbetet kan även börja enligt överenskommelse.   

Vi erbjuder dig olika personalförmåner för att du skall må bra i ditt jobb och få utvecklas professionellt. Vi erbjuder dig bland annat möjlighet till utbildningsdagar, små gåvor som tack för din arbetsinsats, en trygg anställning på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation och en fungerande arbetshälsovård.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Du kan gärna kontakta enhetsansvariga Bodil Monthén-Kettunen för mera information, tfn 044 788 1059 eller e-post bodil.mk@folkhalsan.fi

Sänd din ansökan inkl. CV senast 4.10.2021 till Bodil Monthén-Kettunen på adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Puistotie 34, 04420 Träskända eller fyll i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 09.09.2021
Ansök senast: 04.10.2021 23.59
Plats: Nyland, Träskända
Ansök här