Köksansvarig till Folkhälsans daghem i Träskända

Ansök här

Mattraditioner, nya smakupplevelser, närproducerad och ekologisk mat som prioritet. En god vardag serverad på en tallrik. Är du vår nya köksansvariga som brinner för matlagning? 

Folhälsan Välfärd Ab rekryterar en

köksansvarig

till vårt daghem i Träskända för tiden 1.8.2022-31.7.2023 med möjligheter till förlängning. Som köksansvarig ansvarar du för att tillreda frukost, lunch och mellanmål för ca 55 barn och 12 vuxna. Du har fria händer att med hjärta och fantasi tillreda god och omväxlande husmanskost som ger energi till fortsatta äventyr för barnen. Du bör också känna till och kunna tillreda specialdieter samt känna till näringsrekommendationer för barn under skolåldern. Som köksansvarig ansvarar du också för disken och städningen i köket. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete. Tillsammans med din förman och pedagogerna på daghemmet skapar ni en varm och trevlig atmosfär i daghemmet.

Vi önskar att du har lämplig utbildning inom kosthåll. Jobbet är ett moderskapsvikariat  på heltid, vardagar då daghemmet har öppet. 

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig arbetsgemenskap i en hälsofrämjande organisation med lång historia
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård 
  • må bra-verksamhet (bl.a. möjlighet till ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats 
  • även vardagshjälten uppmärksammas och tackas
  • frukt, kaffe och te

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Du kan gärna kontakta enhetsansvariga Bodil Monthén-Kettunen för mera information, tfn 044 788 1059 eller e-post bodil.mk@folkhalsan.fi

Sänd din ansökan inkl. CV senast 9.6.2022 till Bodil Monthén-Kettunen på adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Puistotie 34, 04420, Träskända, via e-post eller fyll i din ansökan här via det elektroniska ansökningsformuläret. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 12.05.2022
Ansök senast: 09.06.2022 23.59
Plats: Nyland, Träskända
Ansök här