Jobba på Träna-verksamheten i Helsingfors

Ansök här

Är du en person som tidigare jobbat med äldre och är van att leda gruppträning? 

Folkhälsan anställer nu en vikarie mellan tidsperioden 7.8.2023-31.8.2024 till Träna-verksamheten i Helsingfors. Vi söker dig som är idrottsinstruktör, personal trainer, fysioterapeut eller ergoterapeut.  Träna-verksamheten består av mångsidigt ledd gruppträning för seniorer i gymnastiksal och konditionssal. Verksamheten består även av konditionstestning, konditionssalshandledning samt av att laga individuella konditionssalsprogram för seniorer.

Vi ser som stor fördel att du tidigare dragit liknande grupper eller jobbat inom äldreomsorgen. Egen bil är till fördel eftersom träningen äger rum i olika enheter i Helsingfors.

Som anställd på Folkhälsan erbjuder vi dig: 

  • En trevlig arbetsgemenskap på en av Finlands största social-och hälsovårdsorganisationer
  • Fungerande företagshälsovård
  • Må-bra verksamhet
  • Lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen   

För mer information vänligen kontakta Nicole af Björksten (enhetschef) tfn 0447886005 eller e-post nicole.afbjorksten@folkhalsan.fi 

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 4.6.2023. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Hoppas just du är intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 15.05.2023
Ansök senast: 04.06.2023 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här