Jobba på sommaren inom hemtjänsten i Raseborg

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar

sommarvikarier

till våra verksamheter för äldre inom hemtjänst i Raseborg.

Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Arbetet är självständigt och du jobbar i två skift, arbetstiderna är mellan kl.7.00-21.00. Arbetet  sker främst i de två olika Folkhälsan husen samt i närheten av dem i Ekenäs. Ett godkänt läkemedelslov är nödvändigt.

Vi söker dig som är utbildad eller som studerar till närvårdare och sjukskötare. Det finns möjlighet till både hel-och deltid, du väljer det som passar dig.  Arbetet börjar enligt överenskommelse. 

Läs mera om hur det är att jobba på Folkhälsan på https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Ett hygienpass är även nödvändigt.

Vänligen fyll i ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret, sista ansökningsdag är 7.4.2023.

 Vill du veta mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet? Ta kontakt med enhetsansvariga Susanne Lindgren svarar gärna på frågor, tfn 044-7886041 eller e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi

Vi väntar på att få träffa dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 16.03.2023
Ansök senast: 07.04.2023 23.59
Plats: Nyland,
Ansök här