Jobba på Folkhälsan i sommar!

Ansök här

Folkhälsans service– och äldreboenden söker

sommarvikarier

till våra verksamheter för äldre (boendeservice och hemtjänst) i Helsingfors, Esbo och Vanda och för personer med funktionsvariationer i Esbo. Arbetet börjar enligt överenskommelse, både kortare och längre vikariat är möjliga. Arbetstiden (heltid eller deltid) kan vi skräddarsy enligt din livssituation.


Vi söker dig som är sjukskötare, närvårdare, omsorgsassistent, socionom, ergoterapeut eller fysioterapeut eller håller på att utbilda dig inom social- och hälsovårdsbranschen. 


Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av. Vi arbetar för att möjliggöra en meningsfull, individuell vardag tillsammans med invånaren. Vi arbetar i en ansvarskultur, som utgår från en salutogen, hälsofrämjande tankeram. Du får gärna ha egna idéer! 


Att jobba på Folkhälsan ger dig många möjligheter. Det här får du som sommarvikarie hos oss:

  • Möjlighet att välja vikariat på heltid eller deltid
  • Möjlighet till fast anställning
  • Möjlighet att välja anställning på olika former av serviceboenden
  • Vi bjuder på frukostgröt, kaffe och frukt
  • Möjlighet att betala t.ex. din festivalbiljett eller gymavgift via ePassi för sport och kultur för 50 € - 
  • Möjlighet att arbeta i en god arbetsmiljö var vi bryr oss om varandra


Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.


Du som har utbildning, eller studerar, inom social- och hälsovårdsbranschen - tveka inte att kontakta oss. Vi berättar gärna mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet. Ta kontakt med Lena och Mikaela på personalpoolen, du når oss på mobilnumret 050 5417 730, e-posten personalpool@folkhalsan.fi


Använd  gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 30.1.2021. Vi intervjuar också under ansökningstiden. 


Sagt om att jobba hos oss:

”Min huvuduppgift är att möjliggöra och locka var och en att ta del av livet och vardagens glädjeämnen. Jag tänker på hur viktigt det är att man blir bekräftad som den man är och att man själv får bestämma hur man vill ha det och hur man vill bli behandlad.” Cecilia Hoikka, närvårdare

Läs mera om hur det är att jobba på Folkhälsan på https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 30.12.2020
Ansök senast: 30.01.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo, Helsingfors, Vanda
Ansök här