Jobba på Folkhälsan i sommar!

Ansök här

Vi har ännu sommarjobb för dig! Vi erbjuder dig som redan är utexaminerad eller som studerar inom social- och hälsovårdsbranschen, sommarjobb i Esbo, Vanda, Helsingfors och Raseborg. Vi har jobb inom äldreomsorgen och inom boende och service för barn, unga och vuxna med funktionsvariationer. Heltid eller deltid, du väljer själv!

Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. Vi värdesätter god samarbetsförmåga eftersom arbetsglädje, arbetsgemenskap och trivsel på jobbet är viktigt för oss på Folkhälsan. 

Att jobba hos oss ger dig många möjligheter. Det här får du som sommarvikarie hos oss:

  • Möjlighet att välja vikariat på heltid eller deltid
  • Möjlighet till fast anställning
  • Möjlighet att välja anställning på olika former av serviceboenden
  • Möjlighet att arbeta i en god arbetsmiljö var vi bryr oss om varandra

Behörighetskrav: pågående studier eller examen: omsorgsassistent, närvårdare, sjukskötare, geronom, socionom, fysioterapeut eller ergoterapeut.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda inom boende- och servicesektorn har ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mera om hur det är att jobba på Folkhälsan på https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/

Har du frågor, vill du veta mer om vår organisation? Kontakta Lena, tfn 0447886316 eller Mikaela, tfn 0505417730 eller e-post personalpool@folkhalsan.fi

Fyll vänligen i det elektroniska ansökningsformuläret och berätta mer om dig och hurudant arbete som skulle intressera dig! Vi intervjuar redan under ansökningstiden.  

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 16.06.2022
Ansök senast: 28.06.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo, Helsingfors, Raseborg, Vanda
Ansök här