Inhoppare till Raseborg

Ansök här

Vill du jobba som inhoppare inom äldreomsorgen i Raseborg? Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med möjligheten att själv välja när du jobbar. Arbetet inleds då det passar dig.

Folkhälsans hemtjänst och boendeservice söker 

inhopparen 

till våra verksamheter för äldre (boendeservice och hemtjänst) i Raseborg. 

Villa Rosa är ett serviceboende med dygnet runt omsorg som finns i Mjölbolsta i Karis i en lugn miljö med fina promenadvägar. Arbetet  inom hemtjänsten sker främst i de två olika Folkhälsan husen i Ekenäs samt i närheten av dem. Hos oss arbetar du i en hemlik arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar med sysslor personerna inte själva klarar av, exempelvis påklädning, personlig hygien och utevistelse. Du får gärna ha idéer och vara intresserad av att skapa en god vardag. 

Vi letar efter dig som redan har en utbildning, eller som studerar inom social- och hälsovårdsbranschen. Om du är en studerande är inhopparjobb ett utmärkt sätt att jobba vid sidan av studierna och samtidigt få dyrbar erfarenhet från arbetsfältet.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats. Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Ett hygienpass är även nödvändigt.

Vill du veta mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet? Ta kontakt med enhetsansvariga Susanne Lindgren tfn 044-7886041 eller e-post susanne.lindgren@folkhalsan.fi 

Vänligen fyll i ansökan via det elektroniska formuläret, sista ansökningsdag är 17.1.2022. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 27.12.2021
Ansök senast: 17.01.2022 23.59
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här