Inhoppare till Nystugan i Hagalund

Är du intresserad av att jobba med människor med funktionsvariationer? 


Nystugan är ett hem för 10 personer med funktionsvariationer som vill bo självständigt, men behöver stöd i de dagliga aktiviteterna. Vi arbetar för att möjliggöra en meningsfull och individuell vardag tillsammans. Vi stöder var och ens unika funktionsförmåga i det dagliga livet genom att utgå från personernas behov och önskemål. I arbetet ingår en del grundvård. Alla rum har taklift. Nystugan ligger ett stenkast från Hagalunds metrostation.


Folkhälsan Välfärd anställer 

Inhoppare

Till Servicehemmet Nystugan i Hagalund. 


Vi söker dig som är sjukskötare, närvårdare, vårdassistent, socionom, ergoterapeut eller fysioterapeut, eller håller på att utbilda dig inom social- och hälsovårdsbranschen. Du är ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och ett rehabiliterande arbetssätt.

Du kan få regelbundet turer på precis de dagar du kan jobba. Om du vill intensivjobba en period, tex. julen eller sommaren, gestaltar vi gärna en arbetslista tillsammans med dig. 

Du blir en del av en fungerande och bra arbetsgemenskap där vi stöder varandra. Du får handledning och arbetar på en hälsofrämjande, flexibel och inkluderande arbetsplats. Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Läs gärna hur våra anställda beskriver Nystugan: https://www.folkhalsan.fi/jobba-pa-folkhalsan/jobba-pa-nystugan/

Vi ser fram emot att tala med dig! Frågor kan riktas till koordinator Annamaria Eysler, 050 541 7730 eller annamaria.eysler@folkhalsan.fi . Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Lämna in din ansökan senast den 14.11.2019.

Arbetsvillkor: Vikariat
Publicerad: 30.10.2019
Ansök senast: 14.11.2019 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här