Inhoppare som eftisledare vid Fritids i Mårtensdal

Ansök här

Letar du efter ett deltidsjobb som går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb? Fritids´ i Vanda har behov av inhoppare som eftisledare under skolåret 2022-2023.

Fritids’ är ett eftermiddagshem i Mårtensdals skola med ca 50 barn från skolans lägre klasser. Vi ger barnen en trygg eftermiddag med både vila och sysselsättning utgående från barnens motivation och intressen. Verksamheten planeras tillsammans med barnen och så att det finns möjlighet till lek och rörelse både utom- och inomhus utom- och inomhus. Vi har goda möjligheter till aktiviteter i skolans gymnastiksal och ute i naturen. Vi ordnar också olika klubbar som barnen kan delta i efter eget intresse.

Eftiset håller öppet mellan kl. 12 och 17 varje skolvardag.

Vi söker dig som

  • gillar att praktiskt jobba tillsammans med barn
  • vill jobba i team och tillsammans planera och verkställa mångsidig och hälsofrämjande sysselsättning för barnen på eftis, både utom- och inomhus
  • är glad, social och har bra tålamod


För att söka jobbet behöver du inte ha utbildning inom barnomsorg, men vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med barn eller att du har lett någon form av hobbyverksamhet.


Vi följer den privata socialservicebranschens kollektivavtal. De som jobbar hos oss bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. För närmare information, kontakta ansvariga ledaren Fredrika Fellman per telefon 0447881095 eller per epost fredrika.fellman@folkhalsan.fi

Hoppas just du är intresserad av att komma och jobba med oss på Fritids´! Ta gärna kontakt både om du är intresserade av att sporadiskt ställa upp eller av mera regelbundet arbete.


Fritids´i Mårtensdal upprätthålls av Folkhälsans förbund rf., som är en frivilligorganisation och sakkunnigorganisation med uppgift att främja hälsa, livskvalitet och gemenskap i Svenskfinland. Vi har 98 lokala föreningar, med ca 18 500 medlemmar, och en personal på ca 100 personer stationerade i huvudstadsregionen, Åbo, Vasa, och Jakobstad. 

Arbetsvillkor: Deltid
Publicerad: 22.09.2022
Ansök senast: 22.10.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Vanda
Ansök här