Inhopp, vikariat eller sommarjobb på restaurang

Ansök här

Vill du själv välja hur ofta du vill jobba? Tycker du att köket är husets hjärta? Är du kock och njuter av att laga god mat för olika åldersgrupper eller njuter du av att hjälpa till i köket? Då är du kanske den vi söker! 

Vi söker dig  som vill jobba som inhoppare, i ett kortare vikariat eller dig som endast vill sommarjobba.

Våra lunchrestauranger tillreder mat till lunchgäster i våra restauranger, till invånare i våra gruppboenden och i vissa av våra hus även till barn i våra daghem. Vi satsar på mångsidig och god mat som är tilltalande i såväl smak som färg och som tar i beaktande såväl säsong som hållbarhetsaspekter. 

Vi söker både dig med kockutbildning som dig med hygienpass som vill jobba som diskare eller andra assisterande uppgifter i våra kök. Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.


Blev du intresserad? Sänd in din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret. Har du frågor eller vill du veta mera om oss, våra värderingar och vår verksamhet? Ta kontakt med vår personalpool personalpool@folkhalsan.fi eller genom att ringa numret 0505417730.


Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 11.02.2021
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Övrigt, Esbo, Helsingfors, Pargas, Raseborg, Vanda
Ansök här