Handledare till mottagnings- och barnhem Villa Familia

Ansök här

Handledare till mottagnings- och barnhem Villa Familia, Folkhälsan Välfärd Ab, Raasepori


Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation, som grundades 1921. Vi har ungefär 1 300 anställda och närmare 19 000 medlemmar i våra lokala Folkhälsanföreningar runt om i landet. Folkhälsan arbetar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. 


Villa Familia är en barnskyddsenhet, där är mottagnings- och barnhem till 0-17 åringar, skyddshem samt familjerehabiliteringsenhet. 


Nu söker vi 

en handledare 

till mottagnings- och barnhem. Arbetet är treskiftsarbete och avtalet gäller tillsvidare. Arbetet börjar så snabbt som möjligt. 


Behörighetskrav är YH-examen inom social- eller hälsovård eller pedagogik, till exempel socionom, hälsovårdare, sjukskötare, samhällspedagog, ped.kand, lärare inom småbarnspedagogiken och ungdomsledare 


Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av barnskyddsarbete samt psykvårds- och rusmedels- och krisarbete ses som merit. Körkort är nödvändigt.


Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen, Folkhälsans personalförmåner, en fungerande företagshälsovård, Må bra-verksamhet, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.
 
 Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002).
 
 På frågor svarar Villa Familia, tel 050 430 2147
 
Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, men du kan också skicka den till  Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta.  Sista ansökningsdagen är 7.8.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 24.06.2020
Ansök senast: 07.08.2020 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Raseborg
Ansök här