Handledare till Folkhälsan Stjärnhem

Ansök här

Vill du jobba på den största svenskspråkiga social- och hälsovårdsorganisationen i Finland? Känner du att kompetens, engagemang och omsorg står dig nära?

Folkhälsan Välfärd anställer nu

Handledare till Folkhälsan Stjärnhem

till arbete med unga vuxna med funktionsvariationer. Stjärnhem är beläget i Dalsvik i Esbo med goda trafikförbindelser. Vi kan erbjuda dig en trygg fastanställning, sommarjobb eller jobb som inhoppare när det passar dig. Behörighetskrav är en examen inom social och hälsovård, men vi beaktar även studerande inom branschen (30 sp eller mer). Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Arbetsspråket är svenska, om du även kan finska uppskattar vi det.

Vi erbjuder bl.a.

  • ett mångprofessionellt arbetsteam och en trevlig arbetsmiljö 
  • Folkhälsans personalförmåner, en fungerande företagshälsovård och Må bra-program 
  • möjlighet till kompetensutveckling
  • lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen

Vi söker dig som är positiv, flexibel och med ett intresse att arbeta tillsammans med personer med funktionsvariationer.  Vi värderar även högt en god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Närmare information om olika arbetsmöjligheter ger enhetschef Juanita Weckman, tel. 044-788 1036 juanita.weckman@folkhalsan.fi

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 30.6.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Vi väntar på att få höra mer om dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 02.06.2021
Ansök senast: 30.06.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här