Handledare till familjerehabilitering och skyddshem

Ansök här

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. Hos Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum. Villa Familia har fått diplom för hälsofrämjande barnskydd. 

Villa Familia är en barnskyddsenhet, var vi har skyddshem, familjerehabiliteringsenhet samt mottagnings- och barnhem för 0-17 åringar. Vi söker en handledare till familjerehabiliterings- och skyddshemmet. Arbetet är treskiftsarbete och tjänsten är en tillsvidare anställning. Enligt överenskommelse kan tjänsten besättas som heltid eller deltidstjänst. Arbetet börjar enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt. Behörighetskrav är YH-examen inom social- eller hälsovård.

Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av krisarbete inom våld i nära relationer, psykvårds- och rusmedelsarbete samt familjeutvärderings- och rehabiliteringsarbete ses som merit. Körkort är nödvändigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen samt bl.a. Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.
 
Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002).
 
På frågor svarar enhetschef Marjaana Piispa, tfn 050 305 7959, e-post marjaana.piispa@folkhalsan.fi
 
Sänd vänligen din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 15.12.2021, via e-post eller per post till adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta. 

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 08.11.2021
Ansök senast: 15.12.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Raseborg
Ansök här