Handledare till dagverksamheten Pointen i Brunakärr

Ansök här

Har du en stark tro på självbestämmanderätten och tankar om hur man i vardagen kunde stöda ungdomarnas självständighet och delaktighet? 

Folkhälsan Välfärd Ab anställer en

handledare

till dagcentret Pointen i Brunakärr, Helsingfors. Pointen är en nystartad, liten dagverksamhet för unga vuxna med stora funktionsvariationer, bl.a. autism. Vi erbjuder en meningsfull och strukturerad vardag med pedagogiskt upplagd verksamhet. Vi betonar självbestämmanderätten och stöder ungdomarna i att påverka sin vardag, stärka sin funktionsförmåga och öka sin självständighet. Som handledare jobbar du med våra ungdomar och stöder dem i att delta i den pedagogiska verksamheten.

Vi söker dig som är närvårdare, omsorgsassistent, socionom, ergoterapeut, fysioterapeut, fritidsinstruktör eller som håller på att utbilda dig inom social- och hälsovårdsbranschen.

Du är engagerad, ansvarstagande, har en positiv livssyn, är empatisk och trivs med att arbeta i team. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetstiden är heltid och enbart vardagar. Arbetet börjar enligt överenskommelse och arbetsavtalet gäller tillsvidare.

Hos oss får du bland annat:

  • jobba för en 101 år gammal hälsofrämjande organisation
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet 
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • frukt, kaffe och te

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet. I arbete med minderåriga bör straffregistersutdrag uppvisas. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Enhetschef Olivia Sandström svarar gärna på frågor och kan berätta mer om verksamheten, olivia.sandstrom@folkhalsan.fi eller tfn 044 788 6297. Du kan också kontakta Ulrika Paavolainen, tfn 044 788 3691 eller ulrika.paavolainen@folkhalsan.fi  

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdag är 27.9.2022, men vi intervjuar redan under ansökningstiden och platsen fylls genast då lämplig person valts för jobbet.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 13.09.2022
Ansök senast: 27.09.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här