Familjehandledare till öppenvårdstjänster

Ansök här

Familjehandledare till  Öppenvårdstjänster

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. Hos Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum.

Folkhälsans barnskyddsarbete är kvalitativ och professionell verksamhet för att främja barns och familjers välbefinnande. De öppna tjänsterna erbjuder familjearbete och -rehabilitering, professionell stödpersonverksamhet och terapitjänster. 


Vi söker nu en

familjehandledare


Vill du göra ett mångsidigt och meningsfullt arbete med barn, ungdomar och familjer? Värderar du ett arbete där du kan planera dina egna arbetsskift och där du kan påverka innehållet och planeringen av arbetet så att dina egna styrkor kommer till rätta? Är ett mobilt arbete och varierande arbetstider meningsfullt för dig? 

Om du svarade ja vill vi erbjuda dig en plats som en del av ett utvecklande och växande team! Vi söker nu en familjehandledare/professionell stödperson till vårt team för öppna tjänster. Om du så önskar kan du arbeta som visstidsanställd eller som tillsvidareanställd, på deltid eller heltid. Arbetet börjar enligt överenskommelse

Arbetet utförs hemma hos familjen. Tillsammans med ett mångprofessionellt team ansvarar familjehandledare/stödperson för rehabilitering av familjer stöd av föräldraskap och barns trygga tillväxt och utveckling.

Vi arbetar flexibelt enligt kundernas behov, även på kvällar och veckoslut.  Som anställd har du ett mångprofessionellt team och en arbetsledare som stöd.

Våra arbetsutrymmen finns i Mjölbolsta, Raseborg. Arbetet är dock främst mobilt, aktivitet som sker i kundernas hemmiljö och som distansarbete. Kundarbetet utförs från Esbo till Hangö, körkort och egen bil är nödvändigt.


Behörighetskravet är socionom YH. Dessutom hoppas vi att du har erfarenhet av och kunnande inom barnskyddsarbete. Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Yrkesinriktad tilläggsutbildning och specialkompetens, så som neuropsykiatrisk coaching, kunskap om familjeutvärderingsmetoder eller familjeterapeutiskt kunnande ses som meriterande.

Lön betalas enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Utöver Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet erbjuder vi arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.


Personen som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar(48§ och 48a§). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.   

På frågor svarar enhetschef Katariina Allenius, e-post katariina.allenius@folkhalsan.fi eller tel 044 788 3790
 

Sänd vänligen din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 10.10.2022 katariina.allenius@folkhalsan.fi eller Folkhälsan Välfärd Ab, Öppna tjänster, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta. 

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 14.09.2022
Ansök senast: 10.10.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Raseborg
Ansök här