Ergoterapeut till Folkhälsans rehabilitering i Karleby och Jakobstad

Ansök här

Folkhälsans rehabilitering i Karleby och Jakobstad är en inspirerande arbetsplats, där man arbetar i ett kunnigt, positivt och mångprofessionellt team. Hos oss jobbar talterapeuter, ergoterapeuter och fysioterapeuter.

Vi söker nu en flexibel, glad och kreativ

ergoterapeut 

på heltid (tillsvidaretjänst) från mitten av augusti eller enligt överenskommelse. Som ergoterapeut i vårt team kommer du att ge terapi åt barn och ungdomar samt ha ett nära samarbete med föräldrar och vid behov handleda de vuxna i barnets närmiljö.

Körkort och tillgång till bil är obligatoriska. Din huvudsakliga arbetsplats är i Folkhälsanhuset i Jakobstad men vi jobbar även i Karleby. 

Vi värdesätter ett gott bemötande och förmågan att skapa goda relationer till varje enskild klient. Om du dessutom kan arbeta självständigt och ansvarsfullt kan du vara den vi söker.
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ger dig chansen att forma din tjänst på det sätt som passar dig.

Om du har frågor, vänligen kontakta enhetschef Åsa Lindroos-Lönnbäck,
asa.lindroos-lonnback@folkhalsan.fi eller 044 066 5649.

Använd det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Du kan också sända din ansökan till Åsa Lindroos-Lönnbäck på adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Östanpåvägen 32, 68660 Jakobstad. Sista ansökningsdagen är 5.7.2020.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 17.06.2020
Ansök senast: 05.07.2020 23.59
Plats: Österbotten, Jakobstad, Karleby
Ansök här