Ergoterapeut till Folkhälsan i Österbotten

Ansök här

Vi söker dig som är en positiv och kreativ ergoterapeut och vill arbeta i Sydösterbotten. Kom och bli en del av vårt kunniga och mångprofessionella team bestående av ergoterapeuter och fysioterapeuter!

Folkhälsan Välfärd rekryterar en ergoterapeut för en tillsvidare anställning från och med augusti 2024 eller enligt överenskommelse till Folkhälsan Rehabilitering Korsholm. Arbetet är i huvudsak i Sydösterbotten och på heltid, men finns även möjlighet att jobba deltid.

Som ergoterapeut jobbar du främst med barn och samarbetar med barnets närmiljö. Habiliteringen förverkligas mest ute på fältet, främst mellan Kristinestad och Korsnäs. Arbetet är därmed självständigt, men du är en del av ett professionellt team som stöder dig.

Vi värdesätter ett gott bemötande och att du bidrar till ett gott arbetsklimat genom samarbete och engagemang. Vi önskar även att du har förmåga att skapa goda klientrelationer, arbeta självständigt och bära ansvar. Jobbet förutsätter körkort och tillgång till bil. 

Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter och tillgång till Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, arbetshandledning samt fortbildning. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata hälsovårdsbranschen.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (48§). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

För närmare information om arbetet kan du kontakta enhetschef Eliisa Uusihaka, tfn +358 50 407 3483 eller eliisa.uusihaka@folkhalsan.fi.

Vänligen använd det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast den 14.6.2024 kl. 15.00. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, och platsen fylls genast när en lämplig person hittas. Kanske just du är ergoterapeuten vi söker!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 17.05.2024
Ansök senast: 14.06.2024 15.00
Plats: Österbotten, Korsholm, Korsnäs, Kristinestad
Ansök här