Enhetschef till Folkhälsans daghem Villekulla i Kouvola

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en administrativ enhetschef till vårt språkberikande Folkhälsans daghem Villekulla i Kouvola.

Vill du vara med och utveckla småbarnspedagogiken på Folkhälsan? Vill du jobba i en miljö med kunniga pedagoger, med hälsofrämjande arbete i fokus, samt leda vårt daghem Villekulla i Kouvola?

Nu anställer vi en enhetschef till daghemmet Villekulla i Kouvola, med behörigheten som lärare eller socionom inom småbarnspedagogik enligt 26 eller 27 § och pedagogie magisterexamen samt tillräcklig ledarskapsförmåga. Anställningen är på heltid och tillsvidare fr.o.m 1.8.2024.

Vi söker just dig som är utvecklingsorienterad och intresserad av att leda, utveckla och utvärdera småbarnspedagogiken, hantera budgeten och leda medarbetarna. Du är van att samarbeta med olika yrkesgrupper och personligheter. Vi erbjuder dig möjligheten att leda ett större daghem och få utveckla småbarnspedagogiken. Folkhälsan Välfärd har 14 daghem och du kommer ha 12 kollegor. 

Som enhetschef för daghemmet ansvarar du för att bygga upp din arbetsbild enligt behovet på enheten. I arbetet har du en viceföreståndare på daghemmet som hjälper dig i dina uppgifter, samt stöd från kollegor från andra Folkhälsans daghem som du träffar regelbundet. Vi arbetar också tillsammans med Folkhälsan Förbundets pedagogiskt ansvariga med kvalitativa frågor, bl.a. med vår handbok för hälsofrämjande daghem. Folkhälsan har två daghem i Kouvola: Folkhälsan Lekis med 25 platser i Kuusankoski och Folkhälsan Villekulla med 84 platser i Valkeala. Du är förperson för ca 18 pedagoger. 

Villekulla är ett språkberikande daghem och vi satsar på att få fram barnens naturliga nyfikenhet för det svenska språket. Det svenska språket utforskas på ett aktivt sätt med hjälp av lek, sång, ramsor, roller, motion och spel. Vi har naturen runtom oss och vill även stärka barnens välmående genom olika naturupplevelser. Vi har fina utrymmen och gård med en kåta som lockar till utomhusaktiviteter. Daghemmet är servicesedelproducenter för Kouvola stad. 

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig arbetsgemenskap
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård och Må bra-verksamhet
  • lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen
  • ledarskapsutbildning tillsammans med alla våra ledare
  • möjlighet till kompetensutveckling

Läs mer om oss här: Daghemmet Villekulla - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Vänligen kontakta Lena Wallin-Oinonen per telefon 044 788 5976 eller per e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi.

Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi önskar få din ansökan senast 24.7.2024 kl.14.00. 

Välkommen till oss, vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 14.06.2024
Ansök senast: 24.07.2024 14.00
Plats: Övrigt,
Ansök här