Enhetsansvarig till daghemmet och eftis Björnen i Kyrkslätt

Vi har ett litet härligt gäng med pedagoger och barn som saknar kanske just dig med lärar-behörighet inom småbarnspedagogik till enhetsansvarig på vårt daghem från 1.8.2019. Introduktion enligt överenskommelse före augusti. 

Daghemmet Björnen finns i natursköna Långvik, i det vackra föreningshuset Runhälla. Vi är ett daghem med plats för 30 barn i åldern 1-6 år samt 15 eftisbarn. Vi har också förskola. 

Vi satsar på smågruppsverksamhet med utomhuspedagogik som tyngdpunkt. Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem. Som enhetsansvarig jobbar du även i barngrupp. Arbetet mellan barngrupp och det administrativa delas enligt behov. Du har en vice som hjälper dig i dina uppgifter samt kolleger från andra Folkhälsans daghem som du träffar regelbundet. 

Vi förväntar oss att du har en utbildning som ger behörighet för att arbeta som enhetsansvarig, lärare inom småbarnspedagogik. Är du positiv till sättet och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska.

Vi erbjuder dig:

-                           en härlig arbetsgemenskap

-                           regelbundna träffar med andra enhetsansvariga

-                           möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten

-                           en fungerande företagshälsovård i Aava

-                           må bra-verksamhet (en frukt per dag samt möjlighet till ePassi)

-                           lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang”

-                           klädpeng

-                           små "jag tackar dig för din arbetsinsats" -gåvor. 

-                           möjlighet till minst tre utbildningsdagar/år på svenska. Utbildning utgående från egna behov, utvecklingsområden

-                           förmansutbildning


Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i  straffregisterlagen.

För närmare information kontakta chef för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen tfn 044 788 5976 eller per epost lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi

Fyll i din ansökan  med CV här senast 2.6.2019. 


Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 23.04.2019
Ansök senast: 02.06.2019 16.00
Plats: Nyland, Kyrkslätt
Ansök här