Barnskötare till daghemmet Trollebo i Kervo

Ansök här

På Folkhälsan jobbar vi tillsammans för en god vardag för små och stora. Vi är en hälsofrämjande organisation och en familjevänlig arbetsplats, som arbetsgivare är vi flexibla och pålitliga. Kom med!

Folkhälsan Välfärd Ab anställer en barnskötare inom småbarnspedagogik 

Vi är ett svenskspråkigt diplomerat hälsofrämjande daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Kervo och närliggande kommuner. Daghemmet ligger i Kervo i samma byggnad som Svenskbacka skola och tillsammans bildar vi en svenskspråkig gemenskap på en språkö. Att jobba på en språkö innebär en positiv och målmedveten verksamhet på svenska, där glädjen att lära ett nytt språk står i fokus.  

Till Kervo åker du lämpligt med tåg och t.ex. tågresan från Helsingfors tar bara ca. 20 minuter. 


Arbetet är en tillsvidare anställning som inleds 31.7.2024 eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig olika personalförmåner för att du skall må bra i ditt jobb och få utvecklas professionellt. Hos oss får du bland annat:

  • Möjlighet att delta i olika utbildningsdagar, få vara med och utveckla verksamheten och få lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg
  • En fungerande arbetshälsovård och en rolig och trevlig arbetsgemenskap
  • Ta del av Må bra verksamhet och få Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation med långa rötter som arbetsgivare
  • Små gåvor som tack för din arbetsinsats


Behörighetskrav är närvårdare, barnledare, barnskötare eller annan motsvarande utbildning. Du får gärna kontakta oss även ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet. Är du flexibel, positiv och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska. Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Läs mer om oss här Daghemmet Trollebo - Folkhälsan (folkhalsan.fi) eller kika på vårt Instagramkonto, kervodaghem, för att få en inblick i vår vardag!


För närmare information kontakta enhetschef Tiina Aho 2.7.-5.7.2024 tfn 044-788 1058 eller per e-post tiina.aho@folkhalsan.fi.  

Under tiden 8.7.-26.7.2024, vänligen kontakta sektorchef för barnverksamheten Lena Wallin-Oinonen, Lena.Wallin-Oinonen@folkhalsan.fi eller 044-7885976. 

Vänligen sänd in din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 26.7.2024 kl. 14.00. Vi väntar på dig, välkommen till oss!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 02.07.2024
Ansök senast: 26.07.2024 14.00
Plats: Nyland, Kervo
Ansök här