Barnskötare och lärare inom småbarnspedagogik till Folkhälsans daghem i Vanda

Ansök här

Letar du efter ett nytt jobb för hösten? Vill du jobba på vårt hälsofrämjande daghem Lyckoslanten i Vanda? Vill du jobba i en miljö med kunniga pedagoger och ha möjlighet att utveckla inlärningsmiljön?

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en

barnskötare och en lärare inom småbarnspedagogik

till vårt daghem i Vanda. Lyckoslanten är ett svenskspråkigt daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet för finskspråkiga barn från Vanda. Vi lär oss att ta vara på naturen och vi går regelbundet på skogsutflykter. Vi satsar mycket på smågruppsverksamhet, vilket innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag för barnen. Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem.

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig arbetsgemenskap på Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation
  • möjlighet att utveckla verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet (bl.a. ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjligheter till personliga tillägg
  • små gåvor som tack för arbetsinsats och utbildningsdagar
  • en frukt om dagen, kaffe och te
  • klädpeng

Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Eftersom vi är ett hälsofrämjande daghem önskar vi även att du har ett hälsofrämjande arbetssätt. Flexibilitet och utvecklingsförslag värderas också. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Läs mer om oss: Daghemmet Lyckoslanten - Folkhälsan (folkhalsan.fi) 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Blev du intresserad? Du får gärna kontakta chef för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi , tfn 044-7885976. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Ansök senast 9.6.2022. Sökanden kontaktas redan under ansökningstiden.

Hoppas just du blir intresserad!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.05.2022
Ansök senast: 09.06.2022 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Vanda
Ansök här