Barnskötare och assistent till Folkhälsans daghem i Träskända

Ansök här

Hej du som vill jobba heltid eller deltid på daghem, vi har intressant arbete att erbjuda dig på vårt hälsofrämjande daghem. Kom med och jobba med oss, tillsammans för det som är viktigt.

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar personal till daghemmet i Träskända med start från hösten. Vi letar efter en barnskötare till förskolegruppen, en barnskötare som jobbar tre dagar i veckan samt en assistent.

Träskända daghem är beläget i stadsdelen Kyrölä nära Ainola tågstation. Vi har fyra barngrupper, elva pedagoger och egen kock. Vår kock bjuder oss på mångsidig, smaklig och hälsofrämjande kost. Vi erbjuder svenskspråkig småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Träskända och närliggande kommuner.

I vår dagliga verksamhet vill vi ge barnen en språkligt berikande miljö där barnen kan känna sig trygga. Naturen och utemiljön används aktivt som lek- och inlärningsmiljö och grupperna går till skogen regelbundet. 

Har du behörighet att jobba som barnskötare eller assistent inom småbarnspedagogik, så är du kanske den vi söker. Vi önskar att du är motiverad, arbetar helhjärtat, är ivrig att arbeta med barn i alla åldrar, är kreativ och intresserad av att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, trivsel på jobbet värderas högt hos oss.

Vi erbjuder dig:

  • en trevlig arbetsgemenskap 
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av vår verksamhet, samt att delta i minst tre utbildningsdagar per år
  • en fungerande företagshälsovård
  • må bra-verksamhet (bl.a. ePassi, simförmån)
  • klädpeng
  • en rökfri arbetsplats
  • lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen 
  • små gåvor som tack för din arbetsinsats

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Har du frågor? Funderar du om din erfarenhet räcker att jobba som assistent eller vilka tre dagar som gäller för barnskötaren? Enhetschef Bodil Monthén-Kettunen svarar gärna på frågor, tfn 044-7881059 eller bodil.mk@folkhalsan.fi. Arbetet börjar enligt överenskommelse, assistenten önskar vi att kan inleda arbetet 16.8.2021.

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan, sista ansökningsdag är 19.7.2021. Vi intervjuar dock redan innan ansökningstiden gått ut och platserna fylls genast då vi hittat lämpliga personer för arbetet.

Vi väntar på att få dig med i vårt gäng!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 09.06.2021
Ansök senast: 19.07.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Träskända
Ansök här