Barnskötare inom småbarnspedagogik

Ansök här

Kom och jobba med oss på Daghemmet Kastanjen!

Folkhälsan Välfärd Ab rekryterar en barnskötare inom småbarnspedagogik

till vårt daghem i centrum av Åbo. Arbetet är en tillsvidare anställning och inleds enligt överenskommelse.

På Kastanjen leker och lär 33 barn på två avdelningar; 12 barn i gruppen 1–3 åringar och 21 barn i gruppen 3–5 åringar. Vi jobbar med smågruppsarbete, musik, mulle- och knytte verksamhet, samt gymnastik och rörelse. Daghemmet har eget kök så i personalstyrkan ingår också en kock.

Vi erbjuder:

  • En fin arbetsgemenskap
  • Företagshälsovård via Mehiläinen
  • Må bra-verksamhet, (ePassi, en frukt om dagen)
  • Lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och utvecklingsinriktat personligt engagemang
  • Möjlighet till minst tre utbildningsdagar/år, utgående från egna behov och utvecklingsområden 

Vi förväntar oss att du har en utbildning som ger behörighet för att arbeta som barnskötare. Är du positiv, engagerad, flexibel och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. I straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Läs mera om oss: Daghemmet Kastanjen

För närmare information kontakta enhetsansvariga Sofie Wennerqvist, tfn 044 788 5972 eller e-post sofie.wennerqvist@folkhalsan.fi

Vänligen ansök senast 13.10.2023 kl 14 via det elektroniska formuläret. Vi intervjuar redan under ansökningstiden, och platserna fylls när  lämpliga personer för arbetet hittas. 

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 12.09.2023
Ansök senast: 13.10.2023 14.00
Plats: Åboland, Åbo
Ansök här