Barnskötare inom småbarnspedagogik till Folkhälsans daghem Päivis i Närpes

Ansök här

Folkhälsan Välfärd rekryterar en barnskötare inom småbarnspedagogik till vårt daghem Päivis i Närpes. Arbetet är en tillsvidareanställning på heltid och inleds 31.7.2024. Är du en lekfull, engagerad och ansvarstagande barnskötare så är du kanske den vi söker!

Päivis är ett litet daghem i centrala Näsby som bedriver språkbadsverksamhet på finska i moderna utrymmen. Hos oss finns barn i åldern 3 – 5 år. Här är språk, lek och rörelse i fokus. Vi uppmuntrar barn att vara nyfikna på, och utforska sin omgivning, samt att vara delaktiga i planeringen och utformandet av verksamheten.  

Vi önskar att du har en god förmåga att samarbeta, kommunicera och främja en god arbetsmiljö. Behörighetsvillkoren är barnskötare inom småbarnspedagogik, barnledare eller närvårdare. Vi har språkbadsverksamhet på finska och arbetet förutsätter att du kan tala både finska och svenska. 

Som arbetstagare på Folkhälsan erbjuder vi bland annat: 

  • Ett mångprofessionellt arbetsteam och en trevlig arbetsgemenskap där alla stöder varandra och jobbar för samma mål
  •  Folkhälsans personalförmåner, en fungerande företagshälsovård och Må bra-verksamhet (bl.a. möjlighet till ePassi)
  • Möjlighet till kompetensutveckling
  • Möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • Lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen 

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Har du frågor? Vänligen kontakta enhetschef Emily Hagberg per telefon 044 788 3701 eller per e-post emily.hagberg@folkhalsan.fi.

Vi önskar få din ansökan senast den 17.6.2024 kl.14.00. Använd gärna det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Vi intervjuar under ansökningstiden och platsen fylls genast då lämplig person hittas.

 Välkommen till oss, vi väntar på din ansökan!

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 28.05.2024
Ansök senast: 17.06.2024 14.00
Plats: Österbotten, Närpes
Ansök här