Barnledare till familjecafé för enföräldersfamiljer, Brunakärr

Ansök här

Gillar du att leka med barn och vill jobba några timmar på sidan av studier eller annat jobb? Vi söker timanställda barnledare till ett familjecafé för enföräldersfamiljer i Brunakärr, Helsingfors.

Folkhälsans förbund rf. upprätthåller ett familjecafé för enföräldersfamiljer med träffar varannan onsdag kväll (jämna veckor) kl. 16.30-19 i Folkhälsanhuset i Brunakärr, Mannerheimvägen 97. Höstterminen inleds den 21.8.2024.

Familjecaféet fungerar som en mötesplats för familjer där vardagen av olika orsaker rullas av en ’enastående’ förälder. Syftet med verksamheten är att bidra med kamratstöd och kraft i vardagen för föräldrarna, och en lekstund för barnen. Nu söker vi tre nya barnledare som leker med barnen medan föräldrarna samtalar i ett annat rum. Barngruppen består av ca. 15 barn under skolåldern, och vanligtvis är ca fem barnledare samtidigt på jobb. Till barnledarens uppgifter hör att pyssla med barnen, leka samt gå ut till en närliggande park eller till husets gymnastiksal. Målsättning för barnverksamheten är att alla barn tycker att det är roligt att delta, att de känner sig trygga och att de har fått uppmärksamhet och varit delaktiga.

Vi söker dig som

  • fyllt 18 år
  • gillar att jobba med barn och kommer bra överens med barn i åldern 1–6 år
  • vill vara med och planera pyssel och lekar för barnen
  • är glad, social och har bra tålamod.

Du behöver inte ha utbildning inom barnomsorg för att söka jobbet, men vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med barn eller att du har lett någon form av hobbyverksamhet. Arbetet sker på timbasis och arbetstiden är 16:00-19:45, varannan onsdag.

Vi följer den privata socialservicebranschens kollektivavtal. För närmare information, kontakta ansvariga ledaren Annika Äijö (anträffbar 29-31.7.2024) per telefon 044 488 3004 eller per e-post annika.aijo@folkhalsan.fi.

Sista ansökningsdag är 31.7.2024. Använd det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. 

Hoppas just du är intresserad av att komma och jobba med oss! 

Publicerad: 26.06.2024
Ansök senast: 31.07.2024 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Helsingfors
Ansök här